Добре дошли, регистрирай се и публикувай безплатни обяви. Обяви за работа,имоти,запознанства и още много. OBQVINET.INFO
Аватарка
лв100.00 (По договаряне)

Водопроводчик с международен опит

  • Водопроводчик с международен опит
Описание
Цена : лв100.00 (По договаряне)
Тип : Предлага
Дата : юни 17, 2020
Състояние : Ново
Гаранция : Не
Местоположение : гр. София 1164, ул. Доктор Марин Русев 6

Както и с повечето други сектори на икономиката в страната, предлагането на ВиК услуги се е наситило с много стартиращи, неопитни или просто несериозни водопроводчици. Когато попаднете на такъв специалист, вредата която може да причините на водопроводната си инсталация може да ви създава проблеми с години.

Затова е изключително важно да се доверите на водопроводчик или компания с богат опит. МВД Сервиз ЕООД е фирма с многогодишен опит в предлагането на отоплителни и ВиК услуги в София. Всеки водопроводчик работещ за компанията има опит както в България, така и в чужбина. Техниците от МВД Сервиз ЕООД имат значителен опит изпълнявайки проекти в Германия, Италия и Холандия. Опитът, който притежават служителите на фирмата и позволява да предлага с увереност цялостна гама от ВиК услуги за домакинства и офис сгради.

Фирмата е специализирана в извършването на аварийни ВиК услуги може да реагира на място в рамките 30 минути от повикването. Всеки столичанин или собственик на бизнес може да разчита 24/7/265 поддръжка на неговата ВиК и отоплителна система

Използваните материали от компанията са изключително висококачествени от световно известни световни производители. Доверете се на опита и качеството както на свършената работата, така и на материалите използвани за целта.

МВД Сервиз ЕООД

0888335501; 0895516351

гр. София 1164, ж.к. Лозенец, ул. Доктор Марин Русев 6

Начало

Когато се свързвате с продавача моля споменете от къде кой сайт сте намерили обявата.
------
OBQVINET.INFO
------


 

 



Местоположение
Публикация Вашата оценка за

Топ