Добре дошли, регистрирай се и публикувай безплатни обяви. Обяви за работа,имоти,запознанства и още много. OBQVINET.INFO
  Описание
  Цена : лв3.00 (Фиксирана)
  Тип : Разменя
  Дата : март 25, 2020
  Местоположение : АБВ

  Как да пиете по-евтина и по-хубава водка от купешките.

  Господа, а не виждам защо в днешното време на еманципация трябва да изключваме дамите, Вие, ако искате, можете да подкрепяте пазарната икономика с всичките си сили, или на снобеете, колкото си искате (което е кажи-речи същото), но аз все пак да Ви кажа как можете с едно 1/2 час загубен на 1/2 литър (тъй правя аз, но Вие може да си правите наведнъж и по литър) да си правите водка, която е няколко неща “хем”, а именно: 3 пъти по-евтина от купешката (т.е. към 3 лв./лит.), доста по-добра на вкус, защото има някакъв вкус, настойка от натурални билки (или поне подправки), усеща се по-добре (т.е. и по-слаба като градус е по-силна на вкус, без, разбира се, да дере гърлото), и освен това си я оцветявате както си искате (аз комай от 10 години не пия бяла водка), и сигурно още нещо, което на моите 70 лазарника е нормално да изпусна.

  Значи, вижте, аз всичко това съм го описал в моето “Оцеляване по български” (и на 3 езика) на дузина сайтове, но всичко се свежда до купуване на чист етилов спирт от аптеката, и до преваряването му по определен начин с добавяне на съответната натурална есенция. Защото това го знаят всички пияндета, но аз съм говорил с някои, казвал съм го на други, и съм изпращал трети в гроба (с бързотечна форма на Чироза, която на български се нарича цироза), но хората чисто и просто не правят това, което трябва, а задоволяват потребностите си; понеже номера НЕ е в това да се разреди водката с вода (или дори и да не се разреди) в нужната пропорция, а да се бъкне водата, да се направи хубава есенция, да ù се добави малко лимонтузу и захар, и дори да се оцвети за кеф. Така че просто потърсете въпросната брошура, плюс, евентуално, “Христо Мирский”, или най-добре направо на “Самиздат”.

  При все че и каквото и друго мое произведение да прочетете, аз мисля, че няма да сбъркате, а те са над 200 парчета, а че и стиховете ми откарват вече към 25 хиляди реда, на 3 езика. Но Ваша воля, де, на човек му земваш, но не му давваш (акъл, имам предвид). За връзка с мен на адрес chris_myrski от yahoo.com, ама не вярвам да Ви се прииска да се свързвате с мен, защото Вие сигурно не сте толкова бедни, че да игнорирате пазара, нали?

  Когато се свързвате с продавача моля споменете от къде кой сайт сте намерили обявата.
  ------
  OBQVINET.INFO
  ------


   

     Местоположение
  Публикация Вашата оценка за

  Топ